3/14/2014

Kéksajtos dip

A kéksajtos dip (vagy mártogatós) a Buffalo csirkeszárnyak, s még megannyi amerikai finomság elengedhetetlen kísérője.

Hozzávalók:
  • 1/2 cup tejföl
  • 1/2 cup kék sajt (pl. Dannish blue)
  • 1/4 cup majonéz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. tej vagy író
  • 1/2 citrom facsart leve
  • metélőhagyma ízlés szerint
  • só ízlés szerint 
  • 1 tk. cukor igény szerint

Elkészítés:

A sajtot morzsoljuk egy tálba. Adjunk hozzá tejfölt, majonézt, tejet vagy írót, citromlevet és sót. A fokhagymát törjük át és keverjük ezt is hozzá. A metélőhagymát megmossuk, leszárítjuk papírtörlővel, apróra vágjuk és hozzáadjuk. 
Tálalásig hűtőben tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése