A kéksajtos dip (vagy mártogatós) a Buffalo csirkeszárnyak, s még megannyi amerikai finomság elengedhetetlen kísérője.
Hozzávalók:
- 1/2 cup tejföl
- 1/2 cup kék sajt (pl. Dannish blue)
- 1/4 cup majonéz
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek. tej vagy író
- 1/2 citrom facsart leve
- metélőhagyma ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 1 tk. cukor igény szerint
Elkészítés:
A sajtot morzsoljuk egy tálba. Adjunk hozzá tejfölt, majonézt, tejet vagy írót, citromlevet és sót. A fokhagymát törjük át és keverjük ezt is hozzá. A metélőhagymát megmossuk, leszárítjuk papírtörlővel, apróra vágjuk és hozzáadjuk.
Tálalásig hűtőben tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése