Könyvajánló

Egy lista azokról a könyvekről, melyek inspirálnak, tanítanak, bővítik ismereteimet és ellátnak azokon a nehéz napokon is, amikor elhagy az ihlet.


A. Iliászné, Oriskó F., Tomis A.: Gasztronómiai alapismeretek 


Gasztronómiai alapismeretek
Arabadzisz Iliászné, Oriskó Ferenc, Tomis Anna, 
Képzőművészeti Kiadó, 2005 










Dunszt dr., Oriskó, Ónódi, Török I.: Vendéglátó technológia


 
Vendéglátó technológia
Dunszt dr., Oriskó, Ónódi, Török I.
Képzömüvészeti Kiadó, 2005










Lukács, Oriskó, Sándor, Zsolnay: Ételkészítési ismeretek + CD



Ételkészítési ismeretek
Lukács, Oriskó, Sándor, Zsolnay
Képzőművészeti Kiadó, 2008
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése