Íme a múltkori este mérkőzésének második felvonása. Az eredmény döntetlen lett, úgy fair, ha ez a csemege is bemutatásra kerül.
Hozzávalók:
- 250 g darált hús
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma áttörve
- őrölt pirospaprika
- koriander
- chilli
- őrölt gyömbér
- őrölt köménymag
- őrölt mustármag
- panírmorzsa
- 1 tojás
- kevés olaj a kisütéshez
- főtt tészta
- mogyorószósz
Elkészítés:
Az olaj kivételével az összes hozzávalót összekeverjük és jól formálható masszává alakítjuk. Kicsi, nagyobb dió méretű golyókat formálunk belőle.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, majd a golyókat óvatosan belehelyezzük. Óvatosan, nehogy odaégjen, aranybarnára sütjük őket.
Ha elkészültek, meleg (majdnem forró) mogyorószószba forgatjuk őket, majd főtt tészta ágyon tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése