Annyira boldog vagyok, hogy jó idő van. Az egész délutánt a kertben töltöttem, így nagy idillemben teljesen kiment a fejemből a bevásárlás. Volt is ijedtség vacsoratájt. Bekukkantottam a hűtőszekrénybe, és legnagyobb rémületemre alig néhány dolog kacsintott vissza. Szerencsére megakadt a szemem a csirke-joghurt kombón.
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell filé
- 1 csésze joghurt
- Só
- Bors
- 2 gerezd fokhagyma
- Őrölt kurkuma
Oregano
1 tk. fehérbor (lehetőleg száraz)
Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a joghurtot a fűszerekkel és az áttört fokhagymával. Hozzáadjuk a bort is.
A csirkét tetszés szerint felszeleteljük. Én a csirkemedálok mellett döntöttem. A hússzeleteket beleforgatjuk a pácba, és hagyjuk az ízeket érlelődni.
A joghurtos csirkemedálokat grillre tesszük és kissé aranybarnás árnyalatúra sütjük.
Én ezúttal burgonyapürével tálaltam.
A csirkét tetszés szerint felszeleteljük. Én a csirkemedálok mellett döntöttem. A hússzeleteket beleforgatjuk a pácba, és hagyjuk az ízeket érlelődni.
A joghurtos csirkemedálokat grillre tesszük és kissé aranybarnás árnyalatúra sütjük.
Én ezúttal burgonyapürével tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése