Mivel idén a húsvétot otthonról távol töltöttük, nem adódott alkalom a nagy készülődésre. Természetesen az utazás előtt azért találtam pár pillanatot néhány apró finomság elkészítésére. A tojássaláta mégis csak a húsvéti ünnepek alappillére.
Hozzávalók:
- 8 tojás
- 2 maroknyi borsó (lehet fagyasztott is)
- 1 csésze joghurt
- 3/4 csésze majonéz
- só
- bors
- curry
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, majd megfosztjuk héjától, majd felszeleteljük.
A joghurtot összekeverjük a majonézzel és főtt borsóval. Sóval, borssal és curryvel ízesítjük. A tojásokat óvatosan a szószhoz adjuk. Hűtőbe tesszük, ahol hagyjuk az ízeket összeérni, majd tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése