A gyümölcssalátában az a jó, hogy egészséges, egyszerűen, előre és akár nagy mennyiségben is, változatosan elkészíthető. Nem igényel különösebb szakácstudományt, vagy tapasztalatot. Az, hogy mi kerül a salátába, csak az ízlésünkön és a hűtőszekrényünk/konyhakertünk kínálatán múlik.
Hozzávalók:
- méz
- őrölt fahéj
- őrölt szerecsendió
- őrölt szegfűszeg
- citromlé
- alma
- őszibarack
- körte
- szőlő (kimagozva)
- sárgadinnye
Elkészítés:
A mézet a fűszerekkel és a citromlével összekeverjük. A gyümölcsöket megmossuk, igény szerint meghámozzuk, és feldaraboljuk. A gyümölcsdarabokat a fűszeres-citromos lébe forgatjuk.
Hűtőszekrényben tárolva néhány napig tarthatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése