8/14/2012

Az ország tortája 2012-ben

"A nyertes torta a rendkívül zamatos magyar alma és a hazai konyhák kedvelt és egészséges alapanyaga, a mák kombinációjával alkot harmonikus ízkombinációt, egy kis fahéjjal és vaníliával megfűszerezve."

Úgy bizony.... megvan az ország tortája. 2012-ben eme rangos és rendkívül elismert posztot a méltán erre a trónra került a szabolcsi almás máktorta nyerte. 

Forrás: http://augusztus20.kormany.hu/magyarorszag-tortaja-2012
Alig várjuk, hogy alkalmunk nyíljon a megkóstolásra nem igaz? De vajon hol is?
Íme a lista azon cukrászdákról, amelyek a honlap információja szerint augusztus 20-dikától értékesítik a nemes finomságot. ITT

Ha magunk szeretnénk elkészíteni, amit természetesen már én is célul tűztem ki magamnak, akkor nem kell mást tennünk mint ide kattintani, és követni a lépéseket.  

"A Cukormentes almatorta egressel, Zila László süteménye lett Magyarország Cukormentes Tortája az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös versenyén, amelyet az idén hirdettek meg először."

A szervezők természetesen azokról sem feledkeztek meg, akik valamilyen okból kifolyólag nem fogyaszthatnak cukortartalmú élelmiszereket. Rájuk vár a nyálcsorgatóan ínycsiklandó cukormentes almatorta egressel.  
Forrás:http://augusztus20.kormany.hu/magyarorszag-cukormentes-tortaja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése