6/18/2012

Nyári szendvics

Újból csak egy tipp, hiszen szendvicset szinte tényleg bármiből lehet készíteni. Időnként tele van a hűtő egy-egy darabka megmaradt sajttal, néhány szelet sonkával, 1 marék már felszeletelt salátával vagy 2 szelet paprikával, ami az előző napi grillezésből vagy reggeliből maradt meg. Ilyenkor - hogy ne kelljen kidobni- szeretem őket még frissen felhasználni. Jöhetnek a sajtkrémes lazacos falatkák, egy variáció rántottára, avagy holland reggeli
Ezúttal egy hányattatott sorsú sajtkrém, pár szelet sonka és egy cukkini csücsök esett áldozatomul.

Hozzávalók:
  • 2 szelet toast kenyér
  • philadelphia krémsajt
  • 4 szelet füstölt sonka
  • cukkini 
Elkészítés:

A kenyeret megpirítjuk. A szeleteket megkenjük a krémsajttal, mindkét szeletet megrakjuk sonkával.
A cukkini vékony szeletekre vágjuk (avagy gyaluljuk) és a két szeletre halmozzuk. A szeleteket összefordítjuk, majd átlósan félbe vágjuk. Egy kicsi fanyársat tűzünk bele, és fogyasztjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése