Hiszem, hogy nem kell bonyolult dolgot készítenünk mindenféle kimondhatatlan hozzávalóból és hajmeresztő ízkombinációból. Az egyszerű, megszokott (+beszerezhető) hozzávalókból is lehet ugyanolyan finomat, ha nem finomabbat kreálni. Ezúttal a melegre való tekintettel egy könnyű nyári finomság kerül az asztalra a kert/piac kínálta finomságokból.
Hozzávalók:
- 4 db közepes méretű burgonya
- 2 szál újhagyma
- 3-4 ek. natúr joghurt
- 3 ek. majonéz
- só, bors
- friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, ha újburgonyát használunk, burgonyatisztító kefével átdörzsöljük. Egy lábasban vizet forralunk és enyhén sós vízben megfőzzük a burgonyát. Leszűrjük, majd hagyjuk kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése