Na ezt süsd ki!
Kalandozásaim konyhaország útvesztőin
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
English
Gasztroszótár
Alapismeretek
Könyvajánló
Büszkeségeim
Mértékegységek
▼
5/01/2018
Sütőporos pogácsa
›
Már egy ideje ábrándozok a pogácsáról, de elfelejtettem élesztőt venni, s persze ma ráérek a konyhában sürgölődni, hisz május elseje itt is...
3/19/2018
Croque monsieur és crocque madame
›
Gyakran találkozunk reggelit is kínáló kávézók és kávéházak étlapján két francia hírességgel. Hadd mutassam be mindenkinek croque-monsieurt...
4/19/2015
Barnasörös belga húsgolyók
›
Mivel még maradt egy adag appelstroop a hűtőszekrényben, szerettünk volna más fogásokat is kipróbálni ezzel a hozzávalóval. A belgák nem cs...
4/07/2015
Crème Brûlée Cheesecake
›
Miért akarnánk választani a crème brûlée és a cheesecake között ha a kettőt kombinálhatjuk is. Ugye nem csak én imádom mindkettőt? Most már...
4/06/2015
Koe lo yuk
›
A koe lo yuk (ejtsd: ku lo/lu jok/juk) egy a 18. század óta készített kínai étel, mely a kantoni konyha egyik legismertebb és legkedveltebb...
3/17/2015
Időhiányos csirke
›
Legtöbbünknek nincs minden nap ideje, ereje és/vagy kapacitása, hogy kiterjedt, többfogásos vacsorát varázsoljon az asztalra. Én személy sz...
3/15/2015
Belga stoofvlees házi készítésű hasábburgonyával
›
Jó öreg barátunk, a magyar pörkölt belga változata. Nevezzük tehát egyfajta flamand gulyásnak, mely a francia eredetű boeuf bourguignon és ...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése